News Flash:

Ciorba de salata - reteta ardeleneasca de post

14 Aprilie 2011
4086 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7525 RON (-0.0044)
USD: 4.1872 RON (-0.0159)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de salata
Ingrediente: - salata - 2 buc. - ceapa - 1 buc. mai mare - morcovi - 2 buc. - patrunjel (radacina) - 2 buc. - usturoi - 1 capatana - marar si otet de tarhon - dupa gust - 4 linguri cu ulei - 3 linguri cu bulion - 2 linguri cu faina - sare, piper - dupa gust, optional. Mod de preparare: Se curata legumele, se taie cubulete si se pun la fiert, in apa fierbinte, cu sare si piper. Cand sunt bine fierte, se adauga salata spalata si taiata, mararul si condimentele de legume. Se potriveste de sare si se mai lasa la fiert 10 minute. Dupa aceea, separat, se incalzeste uleiul in tigaie si se adauga bulionul, se caleste foarte putin, apoi se adauga faina si se amesteca sa nu se arda. Se stinge cu apa calda si se pune apoi in oala in care am fiert legumele si salata si se mai fierbe 5-6 minute, adaugand acum si otetul de tarhon, dupa gust. De  multi ani folosesc oala de presiune in care pun de la bun inceput toate legumele, in apa fierbinte. La sfarsit adaug bulionul si faina, otetul de tarhon. Gustul special al acestei retete este dat de combinatia de usturoi, marar si tarhon. Este buna si calda, dar si rece, in timpul verii. Dupa aceeasi reteta pregatesc si ciorba de varza sau de dovlecei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina vinete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2301 viz    0 com
1217 viz    0 com
3353 viz    0 com
4327 viz    0 com
1917 viz    0 com
1541 viz    0 com
2041 viz    0 com
1466 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013665 (s)