News Flash:

Ciorba de rosii cu orez si ardei gras

6 August 2013
1985 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g apa
250 g rosii
1 ceapa
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 ardei gras
1 lingura orez
1 ou
1 lingura faina
2 lingurite unt
patrunjel verde
 
Mod de preparare:

Se pune apa la fiert; cand clocoteste se adauga legumele bine spalate. Se lasa sa clocoteasca pana sunt aproape fierte, apoi se pun rosiile taiate. Cand toate legumele sunt fierte se strecoara zeama si zarzavatul se paseaza. Se pune din nou la fiert cu orezul. In loc de orez se pot pune zdrente facute dintr-un ou batut cu faina, pana se face ca o smantana groasa. Se pun cand fierbe ciorba. Dupa ce totul este fiert se pune patrunjelul tocat marunt si untul. Se serveste calda.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa radacina patrunjel ardei gras orez faina patrunjel verde zeama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1499 viz    0 com
3073 viz    0 com
1336 viz    0 com
1663 viz    0 com
1431 viz    0 com
1222 viz    0 com
4925 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019440 (s)