News Flash:

Ciorba de rosii cu fasole

4 August 2011
1683 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de rosii cu fasole
Ingrediente: 1 ½ -2 kg rosii 3 cepe 1 morcov 1 pastarnac 1 patrunjel o mana fasole grasa 2-3 ardei 2-3 cartofi verdeata 1 lingura zahar 2 linguri orez 3 linguri ulei sare Mod de preparare: Se spala rosiile, zarzavatul si jumatate din cantitatea de ceapa, se taie si se pun la fiert cu apa rece si sare. Cand sunt bine fierte, se trec prin sita, iar zarzavatul se taie in bucati mici. Separat se inabusa in ulei restul de ceapa taiata marunt, fasolea taiata bucatele si orezul. Se picura apa si, cand fasolea este bine fiarta, se adauga zeama de rosii si zarzavatul fiert, ardeii copti curatati de pielita si taiati felii, 1-2 ardei cruzi. Se adauga zaharul. Se serveste cu patrunjel verde tocat si un pahar de zeama de rosii crude. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://cosmicadventure.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii garnitura ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1538 viz    0 com
1651 viz    0 com
924 viz    0 com
1961 viz    1 com
1345 viz    0 com
2142 viz    0 com
1002 viz    0 com
1176 viz    0 com
1221 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019903 (s)