News Flash:

Ciorba de pui dreasa cu smantana

24 Mai 2011
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui dreasa cu smantana
Ingrediente: 1 ceapa 2 dovlecei cu coaja verde 2 morcovi 2 ardei 2 buc. piept de pui 300 ml smantana 2 linguri ulei sare piper negru 1 legatura patrunjel Mod de preparare: Se curata pieptul de pui si se spala in apa rece. Se pune apoi sa fiarba in apa cu o lingurita de sare; se curata de spuma; se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Separat, se curata legumele, se spala si se taie bucati mari; se calesc in putin ulei, apoi se pun in oala cu pieptul de pui si se lasa sa fiarba la foc mediu. Se verifica daca au fiert legumele si carnea; pieptul de pui se scoate, se feliaza si se pune inapoi in ciorba; se condimenteaza cu sare, piper si se mai lasa cateva minute la fiert. Se bat ouale bine, se amesteca cu smantana si cu un polonic din zeama de ciorba. Se opreste focul si se adauga smantana cu ou. Ciorba de pui se serveste ornata cu patrunjel proaspat. sursa articol: http://www.retete-de-mancare.com sursa fotografie: http://www.retete-de-mancare.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte gras smantana piper negru
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5066 viz    0 com
3806 viz    0 com
1180 viz    0 com
1096 viz    0 com
3777 viz    0 com
1060 viz    0 com
5337 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019649 (s)