News Flash:

Ciorba de pui cu taitei

12 Septembrie 2018
612 Vizualizari | 0 Comentarii

Simplu de preparat si pe gustul oricui. E frig afara, iar o ciorba aburinda cu siguranta va va aduna prin case la caldura.

Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 telina mica, 1 ceapa, 2 cartofi, 200 ml suc de rosii, 1 l bors, 200 g taietei, patrunjel verde sau leustean, sare.

Cum se prepara: Carnea se spala, se taie dupa dorinta si se pune la fiert in apa rece. Se curata cu grija spuma formata si se lasa la fiert inca 10 minute. Se adauga legumele curatate, spalate si taiate bucati, fara cartofi. Se lasa sa fiarba, la foc mic, inca 30 de minute.

Se adauga cartofii taiati in patru si sucul de rosii, se potriveste gustul de sare si se lasa sa fiarba 15 minute. Se adauga borsul fiert separat. Se fierb taieteii in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se adauga in ciorba. Se serveste calda, cu patrunjel verde sau leustean.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020701 (s)