News Flash:

Ciorba de pui cu taitei

20 Iulie 2011
2531 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui cu taitei
Ingrediente: maruntaie de pui 1 ceapa 2 morcovi 1 telina 1 ardei 2 cartofi 1 ou taitei bulion bors leustean marar Mod de preparare: Se spala bine in apa rece maruntaiele de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare. Se lasa sa fiarba bine carnea avand grija sa se indeparteze pe parcurs toata spuma care se formeaza in timpul fierberii. Se toaca ceapa, morcovul, telina si ardelul si se pun la calit in putin ulei. Se adauga apoi legumele calite in oala de ciorba si  cartofii taiati cubulete de dimensiuni medii. Se pune sare dupa gust si se lasa totul sa fiarba in oala acoperita cu un capac, la foc mediu, pana in momentul in care atat cartofii, cat si carnea sunt fierte. La sfarsit se pun taiteii, un ou batut, mararul si leusteanul si se acreste cu bors. Se lasa sa mai fiarba aproximativ 10 minute, dupa care se stinge focul. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne osoasa morcovi cartofi bulion vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1119 viz    0 com
2334 viz    0 com
4348 viz    0 com
1033 viz    0 com
953 viz    0 com
1989 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1869 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018790 (s)