News Flash:

Ciorba de pui cu smantana II

16 August 2011
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui cu smantana II
Ingrediente: un piept de pui dezosat un borcan de smantana cu grasime mare o legatura patrunjel verde o lingura cu ulei un morcov o telina (radacina mijlocie) 2 cepe rosii doi ardei grasi (verde si rosu) sare fidea Mod de preparare: Ceapa se toaca foarte marunt. Telina si morcul se dau pe razatoarea mica. Ardeii se toc si ei. Se pun aceste ingrediente la fiert intr-o cratita de 5 litri plica cu apa. In timpul fierberii legumelor, pieptul de pui se taie cubulete. Cand legumele au fiert pe jumatate, se adauga pieptul de pui si uleiul. Se fierbe ciorba bine. Spre final se adauga fideaua. Cand este gata, se opreste focul, se mai lasa 5 minute si se adauga smantana. Se pune apoi patrunjelul taiat fin. Ciorba se serveste calda in boluri speciale, cu putin piper, mujdei de usturoi si ardei iute, dupa preferintele fiecaruia. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel verde fasole telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

910 viz    0 com
4024 viz    0 com
956 viz    0 com
1321 viz    0 com
977 viz    0 com
963 viz    0 com
1490 viz    0 com
1076 viz    0 com
1881 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017077 (s)