News Flash:

Ciorba de pui cu smantana

30 Iunie 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui cu smantana
Ingrediente: 1 pui mic 1 legatura de zarzavat 50 g unt 1 lingura faina 1 ceapa 100 ml smantana 1 galbenus 1 rosie 1 ardei sare piper macinat patrunjel Mod de preparare: Se portioneaza puiul pentru ciorba, in mod obisnuit, se spala carnea si apoi se prajeste in unt. Se taie zarzavatul cubulete de dimensiuni mici si se pun in oala peste carne. Se prajesc cateva minute impreuna astfel incat carnea sa isi ia aromele de la legume. Se presara faina, se amesteca tot continutul din oala si se mai lasa la prajit inca 3-4 minute. Se stinge amestecul cu aproximativ 2-3 litri de apa, se adauga toate condimentele, rosiile, ardeii si ceapa tocata marunt. Oala se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Cand carnea si zarzavatul au fiert, se amesteca smantana cu galbenusul si apoi se pune in oala, amestecand continuu astfel incat sa nu se taie galbenusul din compozitie. La sfarsit se adauga si patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina smantana galbenus piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2524 viz    0 com
1791 viz    0 com
2715 viz    0 com
1074 viz    0 com
1310 viz    0 com
1365 viz    0 com
1409 viz    0 com
1374 viz    0 com
1337 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015536 (s)