News Flash:

Ciorba de pui cu sfecla rosie

28 Mai 2013
1775 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de pui
1 sfecla rosie
2 cepe
1 sfert de varza
1 ardei gras
1 telina
1 castravete murat
1 cutie de rosii
1 legatura de patrunjel
1 lingurita de bors
1 ou
1 iaurt
1 legatura de leustean
sare

Mod de preparare:

Spala bine carnea de pui si pune-o la fiert cu putina sare. Spumeaz-o de cate ori este nevoie, apoi, dupa ce s-a fiert, strecoara zeama. Curata telina si ceapa si taie-le marunt. Da sfecla rosie pe razatoare si taie varza si ardeiul julien. Caleste toate legumele in putin ulei, apoi pune-le intr-o oala si adauga peste ele supa strecurata, castravetele murat si patrunjelul tocat. Mai las-o putin sa fiarba si adauga in ea oul batut cu iaurt si o lingurita de bors, compozitie pe care trebuie sa o diluezi cu putina ciorba fierbinte pentru a ajunge la aceeasi temperatura.
Ciorba de pui cu sfecla rosie se serveste calda, presarata cu leustean proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza telina castravete murat bors oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2276 viz    0 com
2759 viz    0 com
1355 viz    0 com
1515 viz    0 com
1923 viz    0 com
2439 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014596 (s)