News Flash:

Ciorba de pui cu pastarnac

7 Decembrie 2011
2333 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui cu pastarnac
Ingrediente: pulpe de pui 2 cartofi 1 ceapa 1 pastarnac 1/2 telina 1 radacina de patrunjel 3 morcovi 3-4 rosii 1 l bors vegeta leustean vegeta Mod de preparare: Pulpele de pui se spala bine si se pun la fiert in 2-3 l apa, cu sare, la foc mic. Din cand in cand se spumeaza. Dupa aceea se pun ceapa, morcovul, albitura si cartofii. Se lasa ciorba de pui pe foc inca 20 minute, apoi se adauga borsul si rosiile. Dupa ce se potriveste de sare, se mai lasa pe foc inca vreo 8-9 minute. La final se presara leustean tocat. sursa reteta: retete-mancare.ro sursa fotografie: retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru cartofi telina sos barbeque rosii branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1118 viz    0 com
1240 viz    0 com
2498 viz    0 com
1109 viz    0 com
1943 viz    0 com
1161 viz    0 com
2228 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016522 (s)