News Flash:

Ciorba de pui cu pastarnac

7 Decembrie 2011
1912 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui cu pastarnac
Ingrediente: pulpe de pui 2 cartofi 1 ceapa 1 pastarnac 1/2 telina 1 radacina de patrunjel 3 morcovi 3-4 rosii 1 l bors vegeta leustean vegeta Mod de preparare: Pulpele de pui se spala bine si se pun la fiert in 2-3 l apa, cu sare, la foc mic. Din cand in cand se spumeaza. Dupa aceea se pun ceapa, morcovul, albitura si cartofii. Se lasa ciorba de pui pe foc inca 20 minute, apoi se adauga borsul si rosiile. Dupa ce se potriveste de sare, se mai lasa pe foc inca vreo 8-9 minute. La final se presara leustean tocat. sursa reteta: retete-mancare.ro sursa fotografie: retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coriandru cartofi telina sos barbeque rosii branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1070 viz    0 com
1182 viz    0 com
2322 viz    0 com
1026 viz    0 com
1858 viz    0 com
1099 viz    0 com
2131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023208 (s)