News Flash:

Ciorba de pui cu pastarnac

7 Decembrie 2011
2124 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de pui cu pastarnac
Ingrediente: pulpe de pui 2 cartofi 1 ceapa 1 pastarnac 1/2 telina 1 radacina de patrunjel 3 morcovi 3-4 rosii 1 l bors vegeta leustean vegeta Mod de preparare: Pulpele de pui se spala bine si se pun la fiert in 2-3 l apa, cu sare, la foc mic. Din cand in cand se spumeaza. Dupa aceea se pun ceapa, morcovul, albitura si cartofii. Se lasa ciorba de pui pe foc inca 20 minute, apoi se adauga borsul si rosiile. Dupa ce se potriveste de sare, se mai lasa pe foc inca vreo 8-9 minute. La final se presara leustean tocat. sursa reteta: retete-mancare.ro sursa fotografie: retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coriandru cartofi telina sos barbeque rosii branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
1218 viz    0 com
2407 viz    0 com
1069 viz    0 com
1909 viz    0 com
1129 viz    0 com
2194 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1930 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026220 (s)