News Flash:

Ciorba de pui cu leustean

31 Ianuarie 2014
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pui
1 ceapa
1 morcov
1 telina
1 pastarnac
2 oua
3-4 rosii decojite
3 linguri cu bulion
bors
leustean verde

Mod de preparare:


Se spala puiul, se taie in bucati. Se pune la fiert in 3-4 litri de apa, sau dupa caz. Cat timp fierbe puiul, se toaca zarzavatul si rosiile marunt. Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul tocat, si se lasa sa fiarba.
Cand este aproape fiert se adauga bulionul si sare dupa gust. Se adauga si borsul in functie de cat de acru vrea fiecare ciorbita.
Se bat ouale bine. Cand este fiarta ciorbita se opreste focul. Se adauga ouale si leusteanul verde.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorba ciorba pui retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018639 (s)