News Flash:

Ciorba de pui cu ciuperci

16 Iunie 2011
3168 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui cu ciuperci
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ardei gras galben 1 ardei gras rosu 4 fire ceapa verde 2 morcovi 500 gr ciuperci 1 cutie rosii bucati in bulion 2 cartofi 500 ml bors sare piper patrunjel leustean taitei Mod de preparare: Taiem ceapa rondele. Ardeiul il curatam si il taiem cubulete. Curatam morcovii si ii taiem marunt. Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete. Pieptul de pui il taiem bucati mai mici. Jumatate din ciuperci le curatam si le taiem marunt. Punem legumele si carnea in putin ulei si calim cateva minute, apoi adaugam apa si restul de ciuperci curatate si taiate felii, cartofii, condimentam si lasam pe foc cu capacul pus, timp de 20 de minute. Adaugam si rosiile in bulion si mai lasam 10 minute. Completam cu borsul fiert in prealabil, mai condimentam daca trebuie si punem si taiteii, mai lasam vreo 2-3 minute, oprim focul, presaram leustean si patrunjel si punem capacul cateva minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan ardei gras ciuperci rosii vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1914 viz    0 com
1121 viz    0 com
3664 viz    0 com
1984 viz    0 com
6258 viz    0 com
4033 viz    0 com
1012 viz    0 com
1999 viz    0 com
2482 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013588 (s)