News Flash:

Ciorba de pui cu cartofi si praz

8 Iulie 2011
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui cu cartofi si praz
Ingrediente: bucati carne de pui 4-5 cartofi un praz un morcov o ceapa o felie telina o felie pastarnac o lingura pasta de tomate o lingura pasta de ardei un ardel gras rosu un ardel gras galben sau verde sare piper o cana bors de putina 4-5 litri apa patrunjel marar leustean tarhon Mod de preparare: Se spala carnea de pui. Se portioneaza in bucati micute. Se pune la fiert in apa rece. Toate legumele se curata si se spala bine bine. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul se toaca cubulete mici. Morcovul se da prin razatoatea mare. Telina si pastarnacul se toaca cubulete mici. Cartofii se taie cubulete mai marisoare. Dupa ce a dat in clocot carnea, se curata bine spuma din supa, eventual se strecoara. Se adauga morcovul. Se lasa sa fiarba 5-10 minute, dupa care se adauga ceapa, prazul si ardeii. Se mai fierbe 10 minute si se adauga pastarnacul si telina. Se lasa la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte aproape complet si se toarna borsul, care in prealabil a fost strecurat si a dat separat cateva clocote in alta cratita, pasta de tomate si pasta de ardei. Se potriveste gustul de sare si piper. Se mai dau cateva clocote, se opreste focul si se adauga verdeata. Se serveste cu smantana si ardei iute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ardei umpluti fasole ardei gras
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1041 viz    0 com
1596 viz    0 com
951 viz    0 com
1042 viz    0 com
1202 viz    0 com
1110 viz    0 com
920 viz    0 com
1149 viz    0 com
990 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013107 (s)