News Flash:

Ciorba de pui a la grec III

4 Noiembrie 2011
2764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui a la grec III
Ingrediente: tacam de pui 80 g orez 100-200 g smantana 3-4 morcovi 2 radacini de patrunjel 1 telina mica 1 lamaie patrunjel verde 3 galbenusuri piper sare Mod de preparare: Intr-o oala mai mare se pune la fiert tacamul de pui in 3-4 l de apa, cu un praf de sare. Din cand in cand se spumeaza. Dupa 30 de minute se adauga si legumele intregi (ele urmand a fi scoase). Cand acestea au fiert, se indeparteaza, iar in carne intra furculita cu usurinta, se adauga si orezul spalat bine si se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper. Se opreste focul, iar dupa 10-15 minute se adauga galbenusurile batute cu smantana si subtiate cu ciorba. Se serveste cu verdeata tocata marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

agrisa delikat smantana sos barbeque galbenus telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

976 viz    0 com
1691 viz    0 com
1691 viz    0 com
918 viz    0 com
1421 viz    0 com
991 viz    0 com
2085 viz    0 com
2305 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019112 (s)