News Flash:

Ciorba de pui a la grec II

26 Octombrie 2011
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de pui a la grec II
Ingrediente: 500 g piept de pui fara piele si os 2 cartofi 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa 1 telina mica 1 cescuta cu orez 1 cescuta cu mazare din conserva 300 ml lapte otet patrunjel piper sare Mod de preparare: Prima data se spala foarte bine carnea si se taie cubulete mici. Morcovii, telina si pastarnacul rase pe razatoarea cu ochiuri mari si ceapa tocata se pun la calit in ulei. Se adauga cubuletele de carne si se pune apa. Se lasa sa fiarba. Se adauga apoi orezul spalat si cubuletele de cartofi. Cand toate sunt gata, se potriveste gustul cu sare, piper si otet .Se stinge focul, apoi se adauga laptele fierbinte, mazarea si patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan cartofi morcovi paste bucatini lapte otet telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1702 viz    0 com
1101 viz    0 com
7453 viz    0 com
1277 viz    0 com
1146 viz    0 com
1093 viz    0 com
1186 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016741 (s)