News Flash:

Ciorba de pui a la grec II

26 Octombrie 2011
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui a la grec II
Ingrediente: 500 g piept de pui fara piele si os 2 cartofi 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa 1 telina mica 1 cescuta cu orez 1 cescuta cu mazare din conserva 300 ml lapte otet patrunjel piper sare Mod de preparare: Prima data se spala foarte bine carnea si se taie cubulete mici. Morcovii, telina si pastarnacul rase pe razatoarea cu ochiuri mari si ceapa tocata se pun la calit in ulei. Se adauga cubuletele de carne si se pune apa. Se lasa sa fiarba. Se adauga apoi orezul spalat si cubuletele de cartofi. Cand toate sunt gata, se potriveste gustul cu sare, piper si otet .Se stinge focul, apoi se adauga laptele fierbinte, mazarea si patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan cartofi morcovi paste bucatini lapte otet telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1659 viz    0 com
1023 viz    0 com
7277 viz    0 com
1236 viz    0 com
1118 viz    0 com
1045 viz    0 com
1111 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017965 (s)