News Flash:

Ciorba de pui a la grec

13 Mai 2011
3763 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui a la grec
Ingrediente: 1 pui (cca 1 kg) 1 ceapa 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 telina 2 oua 150 ml lapte gras 1 lamaie mare 4 linguri orez fiert 100 g smantana 2 l apa 1 lingura leustean verde tocat 1 lingura patrunjel verde tocat sare piper boabe Mod de preparare: Carnea de pui se spala si se transeaza in bucati mici, apoi se pune la fiert in apa rece, cu sare; supa se spumeaza de 3-4 ori (timpul de fierbere este de 15-17 minute). Ceapa, morcovii, patrunjelul si telina se curata, se spala, se taie in doua, pe lungime, si se pun in vasul in care fierbe puiul, impreuna cu piperul boabe. Se fierbe totul 30 de minute, la foc mediu. Odata zarzavatul si carnea fierte, se strecoara lichidul. In alt vas, se bat ouale cu laptele si se toarna supa fierbinte. Se adauga si orezul fiert, zeama de la o lamaie si bucatile de carne si se mai da totul in clocot 4-5 minute. Ciorba se pune in farfurii, se adauga smantana si se presara cu leustean si patrunjel, tocate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte gras telina vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1216 viz    0 com
1113 viz    0 com
863 viz    0 com
3013 viz    0 com
2064 viz    0 com
1949 viz    0 com
1786 viz    0 com
978 viz    0 com
1200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013520 (s)