News Flash:

Ciorba de pui

11 Mai 2011
2803 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pui
Ingrediente: 1 pui 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 2-3 linguri orez 1 litru bors 1-2 rosii 1 galbenus 2 linguri smantana marar patrunjel tocate sare Mod de preparare: Intr-o oala cu 3 litri de apa se pune la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, toate taiate marunt. Cand incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul taiat in patru, precum si labele, capul, pipota, iar la urma ficatul. Se adauga si 2-3 linguri de orez ales si spalat. Se pune sare si se spumuieste. Se pune borsul fiert separat si strecurat. Se mai lasa sa dea cateva clocote si cu o rosie sau doua, taiate bucati si fara seminte, iar la urma cu mararul si patrunjelul tocat. Inainte de a se servi la masa, se drege intr-un castron cu un galbenus si smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina delikat smantana marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1797 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019961 (s)