News Flash:

Ciorba de pui

12 Iunie 2012
2110 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr piept de pui
morcovi
2 cepe albe
2 buc. patrunjel
1 pastarnac
1 ou
100 ml bors
3 lingurita gris
un praf de sare

Mod de preparare:

Se spala bine si se curata legumee, dupa care se taie rondele. Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la fiert la foc mic impreuna cu zarzavatul si cepele intregi intr-o oala suficient de mare,astfel incat sa nu fie nevoie sa adaugi apa. In momentul in care sunt gata de fiert, se pune borsul si se mai lasa pe foc in jur de 5 minute.
In acest timp se pregatesc galustele (albusul se bate spuma tare, dupa care se adauga galbenusul si grisul “in ploaie”) care se vor pune cu lingurita in momentul in care supa da in clocot. Cine doreste, poate servi cu ardei iute sau smantana.

sursa: sfatulparintilor.ro


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi cepe albe patrunjel pastarnac bors gris sare lingurita smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1654 viz    1 com
2422 viz    0 com
1173 viz    0 com
2084 viz    0 com
1993 viz    0 com
1504 viz    0 com
1370 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014053 (s)