News Flash:

Ciorba de praz

13 Iulie 2018
581 Vizualizari | 0 Comentarii

Prazul este disponibil pe tot parcursul anului, este bogat in fibre, minerale si vitamine. Franta, cel mai mare producator de praz, asigura o treime din productia intregii Uniuni Europene.
Ingrediente: 2 fire praz, 2-3 cartofi mici, 1 morcov, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel, cateva frunze de leustean,sare.

Mod de preparare: Cureti prazul si desfaci frunzele, ca sa le poti spala bine. Tai prazul rondele si-l calesti, adaugi morcovul ras si lasi pe foc pana se inmoaie prazul si morcovul. Stingi cu 1 l apa
si, cand da in clocot, adaugi cartofii taiati cubulete, sarea si patrunjelul tocat. Cand s-au fiert cartofii, ciorbita e gata. O iei de pe foc si presari leusteanul.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021426 (s)