News Flash:

Ciorba de potroace din tacam de curcan

19 Septembrie 2011
3115 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de potroace din tacam de curcan
Ingrediente: 1 kg tacamuri de curcan 2 morcov 1 pastarnac 2 ardei grasi 2 cepe 2 linguri pasta de rosii 1 l zeama de varza 1 legatura leustean fidea sare Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, dar nu prea multa, deoarece zeama de varza este si ea sarata. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga pasta de rosii sau rosiile date prin razatoare si zeama de varza. Se mai lasa sa fiarba vreo 10 minute, dupa care se adauga fideaua. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole sos worcestershire vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016127 (s)