News Flash:

Ciorba de potroace

22 Iulie 2011
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de potroace
Ingrediente: maruntaie si aripi de pasare zarzavat de supa 2 l apa 1 l zeama de varza 2 linguri orez patrunjel marar Mod de preparare: Se fierb maruntaiele, taiate in bucati potrivite, impreuna cu morcovul, patrunjelul, telina, ceapa si orezul. Dupa ce a fiert carnea si zarzavatul, se adauga zeama de varza, fiarta in prealabil. Se adauga sare dupa gust si verdeata, taiata fin. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne osoasa patrunjel delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2382 viz    0 com
2707 viz    0 com
2480 viz    0 com
1276 viz    1 com
2554 viz    0 com
1139 viz    0 com
2358 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017006 (s)