News Flash:

Ciorba de post II

11 Noiembrie 2011
2184 Vizualizari | 1 Comentarii
Ciorba de post II
Ingrediente: 450 g amestec de legume 1 ceapa mare 1 kg cartofi 1 l bulion 50 ml ulei 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Se umple o oala de 8 l cu apa, se toarna uleiul si se pune la fiert cu capacul pus. Intre timp, se curata si se taie ceapa solzisori, iar cartofii cubulete. Cand apa a inceput sa fiarba, se pun legumele, ceapa si cartofii si se lasa sa fiarba la foc mic cu putina sare. Cand cartofii au fiert se adauga bulionul, se mai lasa sa fiarba putin, dupa care se potriveste de sare. La final se adauga leusteanul tocat marunt si se lasa sa mai clocoteasca 1 minut. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ceapa bulion vin cartofi ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1247 viz    0 com
1439 viz    0 com
3100 viz    0 com
1173 viz    0 com
1565 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014544 (s)