News Flash:

Ciorba de post cu fasole

5 Decembrie 2011
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de post cu fasole
Ingrediente: 1/4 kg fasole boabe 2 rosii 3 morcovi 1 gogosar 1 ceapa patrunjel tarhon 1 cana de bors 2 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat de cu seara. A doua se spala de mai multe ori, iar apoi se pune la fiert. In acest timp se toaca morcovii, ceapa, gogosarul si rosiile. Cand e aproape gata fasolea, se pun legumele tocate. Se potriveste de piper si sare si se adauga adauga rosiile. La final se toarna putin ulei, se adauga borsul si se mai lasa putin la foc. Dupa ce se ia de pe foc, se presara verdeata tocata marunt. Se poate servi cu ardei iute. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene rosii morcovi boia iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2259 viz    0 com
1223 viz    0 com
1117 viz    0 com
2215 viz    0 com
3238 viz    0 com
1038 viz    0 com
980 viz    0 com
1551 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017626 (s)