News Flash:

Ciorba de post

11 Februarie 2013
1545 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi
1 ardei gras rosu
1 ceapa
1 ardei gras verde
1 morcov mare
un buchetel conopida
cateva pastai de fasole galbena
cateva pastai de fasole verde
1+1/2 cana de bors
1 cana rosii tocate marunt
1 ou
fidea
sare
apa

Mod de preparare:

Intr-o oala puneti 2 litri de apa, 1 lingura ulei si o lingurita de sare. Puneti oala pe foc si in timp ce apa se incalzeste tocati toate legumele marunt, in cuburi, felii sau cum va este voua mai la indemana. Puneti toate legumele in oala (in afara de cartofi) si lasati sa fiarba. La 10 minute dupa ce da in clocot adaugati rosiile tocate marunt sau sucul de rosii pe care il folositi de obicei si cartofii taiati cuburi. Mai lasati 10 minute sa fiarba si adaugati borsul si sare dupa gust. Pe parcurs puteti gusta din ciorba sa vedeti daca este suficient de sarata si de acra. In loc de bors puteti folosi si lamaie sau zeama de varza murata. Cand toate legumele au fiert adaugati o mana de fidea si lasati 5 minute. Intre timp bateti un ou pe care il adaugati amestecand in oala cu lingura. Mai lasati oala 5 minute si stingeti focul.

Ciorba de post recomandat de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa morcov mare buchetel conopida bors rosii tocate fidea apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1512 viz    0 com
6338 viz    0 com
11065 viz    0 com
1733 viz    0 com
2234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014480 (s)