News Flash:

Ciorba de post

7 Octombrie 2011
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de post
Ingrediente: 600-700 g spanac verde 50 g orez 8 fire ceapa verde 4 fire usturoi verde 1 morcov potrivit 1 ardei gras rosu 1 pastarnac mic 1 lingurita secretul gustului de legume 2 lingurite bors magic 1 legatura marar verde 1 legatura leustean verde 2 linguri pasta de tomate cateva boabe de piper 4 linguri ulei 2.5 l apa piper sare Mod de preparare: Se alege spanacul si se spala bine sub jet de apa. Se curata si se spala toate celelalte legume. Intr-o oala se pune apa la fiert, impreuna cu ½ lingurita sare si cateva boabe de piper. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul verde tocate marunt. Morcovul, ardeiul gras si pastarnacul se taie cubulete si se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul. Spanacul se rupe in 3-4 bucati sau se taie cu cutitul si se pune in tigaie peste amestecul de legume. Se amesteca bine si se lasa sa fiarba pana cand scade apa din el. Se dizolva pasta de tomate cu ½ cescuta apa calda si se pune peste legume. Se lasa sa dea cateva clocote si se pune compozitia in apa care fierbe. Se adauga orezul ales si spalat, secretul gustului si se lasa sa fiarba ciorba 20-25 de minute, pe jumatate acoperita. Se dizolva cele doua lingurite de bors cu putina apa calda si se pune peste ciorba. Se potriveste de sare si piper, se lasa sa dea cateva clocote si se opreste focul. Se presara leustean si marar proaspat tocat, se acopera oala cu un capac si se mai lasa ciorba 5-10 minute, pentru ca toate aromele sa se intrepatrunda. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene delikat ardei gras ardei umpluti paste tricolore
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1138 viz    0 com
1018 viz    0 com
1335 viz    0 com
1146 viz    0 com
1113 viz    0 com
3145 viz    0 com
1871 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015682 (s)