News Flash:

Ciorba de porc

24 Mai 2011
3898 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de porc
Ingrediente: 500 gr carne de porc 1 ceapa 2 morcovi 1 pastarnac 1 radacina patrunjel ½ telina mica 3 cartofi 2 rosii ½ l zeama de varza leustean sare Mod de preparare: Se taie carnea de porc cubulete si se fierbe in apa cu sare. Se aduna spuma care se formeaza, se adauga zarzavatul taiat marunt si, dupa 10 minute de fiert, cartofii taiati cubulete. Cand carnea si zarzavatul aproape s-au fiert, se adauga rosiile decojite si taiate. Zeama de varza se fierbe separat si se toarna in ciorba. Se adauga sare dupa gust si leusteanul tocat. Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1240 viz    0 com
1164 viz    0 com
3916 viz    0 com
1172 viz    0 com
5522 viz    0 com
1277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013222 (s)