News Flash:

Ciorba de porc

24 Mai 2011
3844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de porc
Ingrediente: 500 gr carne de porc 1 ceapa 2 morcovi 1 pastarnac 1 radacina patrunjel ½ telina mica 3 cartofi 2 rosii ½ l zeama de varza leustean sare Mod de preparare: Se taie carnea de porc cubulete si se fierbe in apa cu sare. Se aduna spuma care se formeaza, se adauga zarzavatul taiat marunt si, dupa 10 minute de fiert, cartofii taiati cubulete. Cand carnea si zarzavatul aproape s-au fiert, se adauga rosiile decojite si taiate. Zeama de varza se fierbe separat si se toarna in ciorba. Se adauga sare dupa gust si leusteanul tocat. Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1208 viz    0 com
1127 viz    0 com
3848 viz    0 com
1142 viz    0 com
5426 viz    0 com
1244 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020679 (s)