News Flash:

Ciorba de pipote si orez

7 Septembrie 2011
2040 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pipote si orez
Ingrediente: 1 tacam de pui 300 g pipote 1 lingura orez 1 pastarnac 1 morcov 500 ml bors ¼ telina 1 ceapa 150 ml iaurt gras 2 oua 1 legatura leustean 1 legatura patrunjel sare Mod de preparare: Pipotele de pui se curata si se spala. Se pun la fiert impreuna cu tacamul de pui si legumele. Se spumeaza cand este necesar. Cand sunt aproape fierte, se adauga orezul. Dupe 10 minute se toarna borsul clocotit. Ouale se bat cu iaurtul si se toarna in oala. Se amesteca bine, se sareaza si se adauga verdeata tocata. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

agrisa moare delikat vin patrunjel fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1802 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015481 (s)