News Flash:

Ciorba de pipote

28 Martie 2012
2901 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pipote
Ingrediente:

300 g pipote si inimi
1 morcov
1 ceapa
1 telina
o cana de bors
2 linguri de orez
1 lingura de bulion
frunze de patrunjel
sare


Mod de preparare:
 
Se spala carnea bine, se opareste si se pune la fiert impreuna cu legumele, tocate marunt. Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga orezul, iar apoi bulionul. Cu 5 minute inainte de a opri focul se pune bors si se potriveste de sare. Dupa ce oprim focul, presaram patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

morcov ceapa telina bors orez bulion
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018370 (s)