News Flash:

Ciorba de peste (Sarichioi)

19 Iulie 2011
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de peste Sarichioi
Ingrediente: cel putin 5 soiuri de peste (salau, somn, stiuca, crap, caras, platica, babusca, biban) 5-7 cartofi intregi de dimensiuni medii 3-4 cepe intregi de dimensiuni medii 3-4 rosii intregi 1-2 ardei taiati in jumatate telina leustean Mod de preparare: Se fierb legumele si cu pestele mai marunt, care nu se poate consuma. Cand sunt aproape gata, se scoate pestele marunt si se pun bucati de peste mai mare. La primul clocot se adauga sare si otet dupa gust. Cand e gata pestele, se scoate impreuna cu legumele intregi fierte, se asaza in platou si se consuma cu mujdei (usturoi pisat si frecat cu ulei, sare si otet sub forma unei paste groase - tip maioneza). Dupa ce s-a consumat pestele, se consuma si ciorba, care poate fi bauta chiar din cana. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chips tortilla lemongrass cartofi rosii ardei vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1633 viz    0 com
1722 viz    0 com
1156 viz    0 com
1376 viz    0 com
923 viz    0 com
1169 viz    0 com
859 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020050 (s)