News Flash:

Ciorba de peste proaspat

31 August 2011
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de peste proaspat
Ingrediente: peste proaspat 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras rosu 1 cartof telina dovlecel 1 ceasca orez suc de rosii bors sare leustean Mod de preparare: Se curata cartoful, morcovul, ceapa, telina si ardeiul, se spala bine, se taiem si se pun la fiert. Orezul se spala bine si se pune si pe el peste legume. Se adauga apoi dovlecelul feliat. Intre timp se curata pestele, se spala bine si se taie bucati. Cand orezul si legumele au fiert, se pun sucul de rosii, borsul si bucatile de peste. Se lasa sa fiarba cateva minute, pana ce bucatile de peste se ridica deasupra.Cand pestele s-a ridicat, se stinge focul si se presara leusteanul taiat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole ardei gras dovlecel vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013318 (s)