News Flash:

Ciorba de peste proaspat

31 August 2011
1872 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de peste proaspat
Ingrediente: peste proaspat 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras rosu 1 cartof telina dovlecel 1 ceasca orez suc de rosii bors sare leustean Mod de preparare: Se curata cartoful, morcovul, ceapa, telina si ardeiul, se spala bine, se taiem si se pun la fiert. Orezul se spala bine si se pune si pe el peste legume. Se adauga apoi dovlecelul feliat. Intre timp se curata pestele, se spala bine si se taie bucati. Cand orezul si legumele au fiert, se pun sucul de rosii, borsul si bucatile de peste. Se lasa sa fiarba cateva minute, pana ce bucatile de peste se ridica deasupra.Cand pestele s-a ridicat, se stinge focul si se presara leusteanul taiat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole ardei gras dovlecel vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017353 (s)