News Flash:

Ciorba de peste norvegiana

4 Mai 2011
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de peste norvegiana
Ingrediente: 1 kg crap sau somn dezosat 100 g slanina afumata 1 ceapa 1 legatura de zarzavat pentru supa 500 g cartofi 200 ml smantana 1 galbenus sare maghiran Mod de preparare: Slanina se taie in bucati si se topeste. Jumarile rezultate se scot pe farfurie, iar in grasimea ramasa se caleste ceapa data pe razatoare. Zarzavatul se taie fideluta si se adauga peste ceapa, calindu-se impreuna. Intreaga compozitie se stinge cu doi litri de apa. Cartofii taiati cubulete se pun, la randul lor, in aceasta compozitie, peste care se adauga condimentele. Dupa 10 minute se pune si pestele taiat felii. Se mai lasa cica 20 de minute la foc mic. La final, se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron si se toarba peste supa, incet. Deasupra, se presara cubulete de slanina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina boia chips tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2434 viz    0 com
1216 viz    0 com
2297 viz    0 com
6611 viz    0 com
1192 viz    0 com
1162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013721 (s)