News Flash:

Ciorba de peste cu calmar

2 August 2013
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cepe
2 bulbi de fenicul
2 linguri ulei de masline
4 ardei rosii
1 lingura boia de ardei
200 g rosii cherry
900 ml supa de legume
550 g cartofi noi
450 g de file de peste
300 g de inele de calmar

Mod de preparare:

Taie ceapa, ardeiul rosu si feniculul marunt, apoi incinge uleiul de masline intr-o oala mai mare si caleste-le aproximativ 4 minute. Condimenteaza-le cu sare si piper, apoi adauga si boiaua de ardei, si rosiile, amesteca din nou si lasa-le sa fiarba inca 10 minute. Redu focul si adauga cartofii si supa de legume si lasa ciorba sa fiarba inca 20 de minute.
Cand cartofii sunt aproape fierti adauga fileurile de peste si calamarul, apoi mai lasa ciorba pe foc inca 6 minute.
Ciorba de peste cu ardei si calamari se serveste calda, presarata cu verdeata deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe ardei rosii rosii cherry cartofi noi verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3125 viz    0 com
1383 viz    0 com
1714 viz    0 com
1493 viz    0 com
1256 viz    0 com
5023 viz    0 com
1452 viz    0 com
1548 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019156 (s)