News Flash:

Ciorba de peste

29 Noiembrie 2011
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de peste
Ingrediente: 1 kg peste 2 rosii 1 morcov ½ telina 1 patrunjel 1-2 buc. ardei gras 1-2 cepe bors sau zeama de lamaie untdelemn sare Mod de preparare: Pestele se curata, se spala si se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul ras se pune la fiert impreuna cu ceapa. Dupa o jumatate de ora se adauga rosiile si ardeii taiati felii subtiri. Ciorba se acreste imediat cu bors sau zeama de lamaie, completand lichidul cu apa, astfel incat sa nu fie prea deasa. Borsul se toarna inainte de a se introduce pestele, pentru ca acesta sa nu se sfarame. Cand da ciorba in clocot, se adauga bucatile de peste si se fierb circa 20-30 minute, pana cand se inmoaie. Daca furculita intra cu usurinta in carne, inseamna ca este fiarta. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

preparate microunde rosii fasole tia maria telina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1357 viz    0 com
2419 viz    0 com
1639 viz    0 com
3856 viz    1 com
1050 viz    0 com
1268 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021993 (s)