News Flash:

Ciorba de peste

19 August 2011
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de peste
Ingrediente: 3 bucati de macrou 1 morcov 2 tulpini de telina 1 ceapa 2 ardei 2 rosii 1 cartof 2 linguri de orez 1 lingura de pasta de tomate 1 lingura ulei leustean patrunjel bors Mod de preparare: Pestele se curata si se taie bucati. Legumele se spalala, se curata si se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovul. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii, cartoful si tulpina de telina. Tot acum se poate pune pasta de tomate, apoi se adauga apa. Dupa ce au fiert legumele, se adauga bucatile de peste. Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc. La sfarsit se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Ciorba de peste se acreste cu bors. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper rosu drob fasole ardei umpluti vin delikat passata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1875 viz    0 com
874 viz    0 com
1234 viz    0 com
1513 viz    0 com
1169 viz    0 com
1315 viz    0 com
1070 viz    0 com
1198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013642 (s)