News Flash:

Ciorba de perisoare - FOTO

13 Ianuarie 2012
1462 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6549 RON (+0.0008)
USD: 4.0128 RON (+0.0096)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

carne de porc macinata
orez pentru amestecul de carne si o mana de orez pentru zeama
putin gris
un ou
piper
sare
zarzavat de iarna
2 lingurite de pasta de curry rosu
2-3 linguri pasta de bulion
ceapa verde

Mod de preparare:


Operatiunea e cam aceeasi ca la fiecare, se amesteca totul, adica carnea cu oul, condimente, putin gris, si bineinteles, condimentul minune, pasta de curry, dupa care se formeaza bilute si se pun in oala cu apa data in fiert. Dupa ce am luat spuma, si perisoarele noastre dau semne ca-s fierte, punem zarzavatul si ceapa maruntita, pasta de bulion, lasam sa mai fiarba, iar spre final, mai punem sare dupa gust. Dupa ce am stins focul, se pune patrunjel tocat. Se serveste cu smantana, optional.
Ciorba de perisoare a fost pregatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


orez gris piper sare ceapa verde
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017381 (s)