News Flash:

Ciorba de perisoare - FOTO

13 Ianuarie 2012
1508 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne de porc macinata
orez pentru amestecul de carne si o mana de orez pentru zeama
putin gris
un ou
piper
sare
zarzavat de iarna
2 lingurite de pasta de curry rosu
2-3 linguri pasta de bulion
ceapa verde

Mod de preparare:


Operatiunea e cam aceeasi ca la fiecare, se amesteca totul, adica carnea cu oul, condimente, putin gris, si bineinteles, condimentul minune, pasta de curry, dupa care se formeaza bilute si se pun in oala cu apa data in fiert. Dupa ce am luat spuma, si perisoarele noastre dau semne ca-s fierte, punem zarzavatul si ceapa maruntita, pasta de bulion, lasam sa mai fiarba, iar spre final, mai punem sare dupa gust. Dupa ce am stins focul, se pune patrunjel tocat. Se serveste cu smantana, optional.
Ciorba de perisoare a fost pregatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


orez gris piper sare ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030507 (s)