News Flash:

Ciorba de perisoare din carne de porc

5 Iulie 2016
9459 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru galuste:
250 gr carne de porc tocata (pe cat posibil, fara grasime)
30 gr orez prefiert
1 ou
1 lingura telina data pe razatoare
putina sare
putin piper alb
1 lingurita chimen

Pentru supa:
3 linguri de ulei de masline
2 cepe medii
100 gr morcovi dati pe razatoare sau taiati cubulete mici
putina telina taiata cubulete
100 gr mazare
100 gr ciuperci champignon
1.5 litri apa
3-4 linguri zeama de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

1. Caleste usor ceapa pentru supa, dupa care pune in oala morcovii cubulete, mazarea, ciupercile si telina.
2. Dupa cateva minute pune apa, zeama de lamaie si uleiul.
3. Cat timp fierbe supa, pregateste galustele. Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca foarte bine, ca sa se omogenizeze.
4. Ia cate o lingura din compozitie, modeleaz-o intre palme si pune-o deoparte. In cazul in care ti se pare ca nu se "leaga" chiar asa bine, mai pune niste orez sau gris.
5. Cand apa din oala incepe sa fiarba, pune galustele una cate una.
6. Tot acum e bine sa pui si 1-2 ardei grasi taiati marunt si 2 rosii tocate, cu tot cu suc.
7. Potriveste de sare si piper si lasa sa fiarba.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa galuste ciorba galuste supa perisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021158 (s)