News Flash:

Ciorba de perisoare cu leustean

5 Septembrie 2011
2314 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de perisoare cu leustean
Ingrediente: 100 ml smantana 300 g carne tocata de vita 2 linguri bulion boia de ardei 100 g orez sare piper 1 galbenus 4 cartofi patrunjel verde 1 ardei verde 1 morcov 1 ceapa mare marar verde leustean verde 1 lamaie 100 ml ulei Mod de preparare: Legumele se spala, se curata si se toaca marunt. Se caleste ceapa putin, se adauga restul legumelor si se lasa sa se caleasca putin. Se pune bulionul, se amesteca si se opreste focul. Se toarna intr-o cratita mai mare. Se adauga si cartofii, apa si se pune la foc. Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs bine de apa. Se potriveste de sare, piper, boia de ardei dupa gust. Se adauga putin patrunjel verde tocat marunt. Se amesteca bine. Cu mainele umede se formeaza perisoarele si se asaza pe un platou. Cand ciorba incepe sa fiarba, focul se da mic si se adaugam perisoarele (nu mai amesteca). Se pun si mararul, leusteanul tocat. Cand e gata ciorba, se opreste focul si se potriveste de sare, piper, zeama de lamaie dupa gust. Galbenusul se bate cu smantana si pune in ciorba. Se presara patrunjelul verde tocat si se acopera oala vreo 15 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana bulion delikat marar vin lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1194 viz    0 com
2806 viz    0 com
1019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017966 (s)