News Flash:

Ciorba de perisoare a la grec

14 Mai 2018
1149 Vizualizari | 0 Comentarii


Ciorba de perisoare este una dintre preferatele mele, asa ca astazi iti voi da reteta pentru o ciorba care sa-ti bucure toata familia! iata cum se prepara:

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 150 gr orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof mare
  • patrunjel proaspat
  • un praf de cimbru uscat
  • 4 galbenusuri
  • 200 ml lapte dulce
  • 200 ml smantana de gatit
  • otet
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins pentru cateva minute. Se adauga 1 l de apa si se lasa sa fiarba. Carnea se amesteca cu sare, piper, orez, cimbru si patrunjel proaspat tocat. Se formeaza perisoare pe care le punem la fiert peste ceapa. Cand sunt aproape fierte se adauga morcovul si pastarnacul rase si cartoful si ardeiul taiate cubulete.

Se lasa sa fiarba totul la foc potrivit. Cand legumele si carnea sunt gata, se drege ciorba cu otet, sare, piper si galbenusurile amestecate cu laptele si smantana de gatit ( acestea se aduc la aceeasi temperatura adaugand zeama fierbinte de ciorba). Se fierb impreuna doar un minut, dupa care se stinge focul si se adauga verdeata tocata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1920 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021504 (s)