News Flash:

Ciorba de perisoare

4 Noiembrie 2011
876 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de perisoare
Ingrediente: Pentru perisoare: 500 gr carne tocata 2 linguri orez 1 ou 1 ceapa un praf de sare leustean verde tocat marunt Pentru ciorba: 1 ou 1 morcov 1 pastarnac 1/2 telina 1 ceapa leustean verde 3 linguri bulion zeama de varza sau bors smantana Mod de preparare: Perisoare: Se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt, orezul, oul si sarea. Se fac perisoare rotunde si se dau deoparte. Ciorba: Se toaca marunt morcovul, telina, pastarnaculsi ceapa. Se pune o oala la fiert in care se adauga 2-3 litri de apa.Se pune zarzavatul si se lasa sa fiarba. Cand zarzavatul a fiert se pun perisoarele si se lasa sa fiarba bine orezul.Cand este fiert se adauga bors sau zeama de varza dupa gust.Se pune si suc de rosii sau pasta de tomate.Se potriveste de sare. Cand sunt fierte perisoarele se bate bine oul cu un pic de zeama si se pune apoi in oala. Se servesc cu smantana si leustean verde deasupra. sursa artiol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne tocata delikat branza almette fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

932 viz    0 com
1369 viz    0 com
887 viz    0 com
1317 viz    0 com
1367 viz    0 com
1234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027841 (s)