News Flash:

Ciorba de perisoare

29 Aprilie 2016
3022 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru perisoare:
200-300 gr carne tocata amestec porc si vita
orez
o ceapa mica
piper
sare
optional 1 ou

Pentru ciorba:
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa
o mana orez
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras verde
suc de rosii
leustean si patrunjel
rosii in bulion
bors
sare

Mod de preparare:

Intr-o oala se caleste ceapa, dupa care se adauga restul legumelor tocate marunt, lasandu-se sa se caleasca impreuna. Se adauga apa calduta si se lasa la fiert cca 20 min.
Carnea tocata se amesteca cu sarea, piperul, orezul si ceapa tocata marunt se amesteca bine si se formeaza bilute mici. Se adauga perisoarele in oala, si se mai lasa pe foc 20 min. Se adauga orezul, iar dupa alte 10 min, sucul de rosii. Aproape de final se adauga borsul, iar dupa cateva clocote se opreste focul si se adauga verdeata. Se poate consuma si cu smantana.

Reteta de ciorba de perisoare ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba perisoare reteta ciorba bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015242 (s)