News Flash:

Ciorba de perisoare

15 Mai 2014
2084 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
40 g parmezan dat prin razatoare
1.5 l supa
1 morcov tocat
1 ceapa tocata
1 fir de telina tocata
3 dovlecei taiati cubulete

Pentru perisoare:
2 felii de paine
2 felii sunca presata tocata marunt
150 g carne de vitel tocata
30 g parmezan dat prin razatoare
1 galbenus

Mod de preparare:

Preparam perisoarele – punem painea intr-un bol si turnam 60 ml apa rece peste. Lasam sa stea deoparte 5 minute. Intr-un bol amestecam carnita tocata cu sunca, galbenusul de ou si parmezanul. Scurgem painea de apa si o incorporam in amestecul de carnita. Modelam cu mainile perisoarele si le punem la frigider pana la utilizare. Incingem ulei intr-o oala la foc mediu si punem ceapa la calit cu morcovul si telina. Dupa 4 minute adaugam dovleceii si amestecam timp de 2 minute. Adaugam supa iar dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de 15 minute. Adaugam apoi perisoarele si amestecam usor. Lasam sa mai fiarba timp de 10 minute. Se serveste cu parmezan ras pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorba retete perisoare ciorba perisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1100 viz    0 com
1376 viz    0 com
1465 viz    0 com
2033 viz    0 com
1174 viz    0 com
1305 viz    0 com
1237 viz    0 com
1177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013399 (s)