News Flash:

Ciorba de pastai

4 Iulie 2011
2347 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pastai
Ingrediente: 1/2 kg pastai 1 morcov 2 cepe mari 1 ardei gras 2 rosii decojite patrunjel leustean marar verde 2 linguri cu ulei cimbru sare praf de piper 1 litru de bors Mod de preparare: Se curata pastaile. Se spala restul legumelor si se taie cubulete. Ceapa tocata se pune la calit in putin ulei. Cand devine translucida, se adauga pastaile si restul legumelor, mai putin rosiile. Se lasa la inabusit pentru 10 minute, dupa care se toarna peste ele apa. Cand a dat in clocot, se potriveste de gust cu condimentele, se toarna borsul si se adauga rosiile decojite, taiate cubulete. La sfarsit se pun cimbrul si verdeturile tocate marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mamaliga ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10846 viz    0 com
1465 viz    0 com
1136 viz    0 com
1142 viz    0 com
2549 viz    0 com
1812 viz    0 com
2758 viz    0 com
1112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012939 (s)