News Flash:

Ciorba de pasare a la grec

20 Iunie 2011
2633 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pasare a la grec
Ingrediente: pui 2 cartofi potriviti 3 morcovi 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 ceapa mare 1 fir de telina 4 linguri buna de orez 4 linguri de smantana 2 linguri faina alba 2 galbenusuri sare de lamaie patrunjel leustean busuioc sare untura 1/2 ardei Mod de preparare: Se pune puiul la fiert intr-o oala, cu apa si sare. Se spumeaza de cate ori este cazul, iar apoi se pune ceapa tocata. Zarzavaturile se spala, se curata, se feliaza sau se taie cubulete, dupa care se adauga peste restul, in oala. Se adauga si orezul si se lasa pe foc pana sunt toate fierte. In timp ce fierb toate, se pregateste restul. Se separa doua oua, se freaca galbenusurile cu smantana si cu faina pana se obtine o pasta. La aceasta se adauga treptat lichid din oala. Cand compozitia e destul de lichida, se toarna peste ciorba si se stinge aragazul. Se potriveste de acreala si se presara verdeata. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

radacini pastarnac smantana delikat verdeata vin ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1732 viz    0 com
3066 viz    0 com
3789 viz    0 com
4505 viz    0 com
1898 viz    0 com
1339 viz    0 com
1227 viz    0 com
3268 viz    0 com
1992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018932 (s)