News Flash:

Ciorba de pasare a la grec

20 Iunie 2011
2508 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de pasare a la grec
Ingrediente: pui 2 cartofi potriviti 3 morcovi 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 ceapa mare 1 fir de telina 4 linguri buna de orez 4 linguri de smantana 2 linguri faina alba 2 galbenusuri sare de lamaie patrunjel leustean busuioc sare untura 1/2 ardei Mod de preparare: Se pune puiul la fiert intr-o oala, cu apa si sare. Se spumeaza de cate ori este cazul, iar apoi se pune ceapa tocata. Zarzavaturile se spala, se curata, se feliaza sau se taie cubulete, dupa care se adauga peste restul, in oala. Se adauga si orezul si se lasa pe foc pana sunt toate fierte. In timp ce fierb toate, se pregateste restul. Se separa doua oua, se freaca galbenusurile cu smantana si cu faina pana se obtine o pasta. La aceasta se adauga treptat lichid din oala. Cand compozitia e destul de lichida, se toarna peste ciorba si se stinge aragazul. Se potriveste de acreala si se presara verdeata. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

radacini pastarnac smantana delikat verdeata vin ardei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1581 viz    0 com
2889 viz    0 com
3179 viz    0 com
4355 viz    0 com
1763 viz    0 com
1181 viz    0 com
1057 viz    0 com
3124 viz    0 com
1873 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019427 (s)