News Flash:

Ciorba de oase Garf

9 Mai 2011
2136 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de oase Garf
Ingrediente: 700 g oase garf 80 g morcovi 80 g telina sare 80 g gulii 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingurita boia 1 lingurita sofran 1 lingurita piper boabe 1 legatura frunze de patrunjel 1 legatura frunze de telina 3-4 boabe de enibahar 1 ou 100 g faina Mod de preparare: Se spala oasele si se pun la fiert in 2 l apa rece. Dupa ce da in clocot, se indeparteaza spuma formata, se adauga putina sare si se fierb 15 minute la flacara mica. Se introduce ceapa curatata, usturoiul, apoi se condimenteaza cu piper, enibahar, boia dulce. Dupa 30 minute se adauga zarzavatul curatat, frunzele de patrunjel si de telina, apoi se lasa la fiert pana ce se fragezeste carnea. Intre timp, din faina, ou si putina sare se face un aluat solid, care se lasa 10 minute in dospire. Apoi se razuieste pe razatoarea mare, dupa care se mai lasa 10 minute la uscat. Supa se strecoara usor printr-un tifon, se fierbe din nou, se adauga aluatul ras si se fierbe. Coasta se despica. Se serveste fierbinte. Oasele carnoase se servesc cu castraveti murati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1093 viz    0 com
1926 viz    0 com
896 viz    0 com
1089 viz    0 com
3192 viz    0 com
1097 viz    0 com
3517 viz    0 com
1938 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018264 (s)