News Flash:

Ciorba de oase Garf

9 Mai 2011
2194 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de oase Garf
Ingrediente: 700 g oase garf 80 g morcovi 80 g telina sare 80 g gulii 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingurita boia 1 lingurita sofran 1 lingurita piper boabe 1 legatura frunze de patrunjel 1 legatura frunze de telina 3-4 boabe de enibahar 1 ou 100 g faina Mod de preparare: Se spala oasele si se pun la fiert in 2 l apa rece. Dupa ce da in clocot, se indeparteaza spuma formata, se adauga putina sare si se fierb 15 minute la flacara mica. Se introduce ceapa curatata, usturoiul, apoi se condimenteaza cu piper, enibahar, boia dulce. Dupa 30 minute se adauga zarzavatul curatat, frunzele de patrunjel si de telina, apoi se lasa la fiert pana ce se fragezeste carnea. Intre timp, din faina, ou si putina sare se face un aluat solid, care se lasa 10 minute in dospire. Apoi se razuieste pe razatoarea mare, dupa care se mai lasa 10 minute la uscat. Supa se strecoara usor printr-un tifon, se fierbe din nou, se adauga aluatul ras si se fierbe. Coasta se despica. Se serveste fierbinte. Oasele carnoase se servesc cu castraveti murati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1155 viz    0 com
1971 viz    0 com
931 viz    0 com
1111 viz    0 com
3284 viz    0 com
1145 viz    0 com
3586 viz    0 com
1972 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013250 (s)