News Flash:

Ciorba de oase de porc

5 Septembrie 2014
3167 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g oase de porc crude (am cumparat la caserola, aveau si ceva carnita pe ele)
100 g tarhon
2 morcovi
1/4 telina
100 g tarhon
2 cartofi mai mici
1 ardei
1 ceasca orez
bors sau moare de varza pentru acrit
sare

Mod de preparare:

Se spala oasele in mai multe ape si se pun la fiert in apa rece. Cand dau in clocot se spumeaza. Se adauga zarzavatul curatat si taiat bucatele, sare si tarhonul. Puteti sa adaugati si putin leustean. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic. Cand carnea este fiarta ( gustati o bucatica), adaugati orezul si cartofii taiati bucatele.

Lasati sa mai fiarba cam 15 minute, apoi adaugati borsul dupa ce in prealabil l-ati dat intr-un clocot. Daca nu aveti bors acriti cu moare de varza. Lasati sa mai dea cateva clocote si apoi stingeti focul. Puteti sa o dregeti cu 2 oua si 200ml smantana astfel; frecati galbenusurile cu o lingura de lemn si adaugati smantana. Puneti putin cate putin din lichidul fierbinte si apoi rasturnati amestecul inapoi in oala.
Serviti cu ardei iute si smantana.

Observatii: puteti renunta la smantana si adaugati la galbenusuri doar zeama fierbinte.

Ciorba de oase de porc recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba oase ciorba porc retete ciorba culinar retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2355 viz    0 com
1995 viz    0 com
2559 viz    0 com
1831 viz    0 com
1783 viz    0 com
2446 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019490 (s)