News Flash:

Ciorba de muraturi cu carne

20 Martie 2013
1600 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g carne de porc (muschi afumat)
100 g smantana grasime 20%
1 cutie masline negre fara samburi
1 lamaie
150 g salam afumat
150 g salam uscat
150 g carne de vita (muschi afumat)
3 rosii medii
4 castraveti murati
1 ceapa rosie medie
2 litri apa
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:


Se taie castravetii julien si se adauga in 2 litri de apa, se pun la fiert 10 minute. Ceapa se caleste in tigaie pana devine transparenta, dupa care se adauga rosiile si se mai lasa 2-3 minute. Apoi, se adauga in castron alaturi ce castraveti. Se mai lasa la fiert 5 minute si se adauga mezelurile taiate, se amesteca si se lasa la fiert pentru 15 minute. La final se condimenteaza cu sare si piper, se adauga patrunjelul si se opreste aragazul.
La servire in fiecare farfurie se adauga o felie de lamaie, cateva masline si patrunjel tocat. La dorinta se adauga si cate o lingura de smantana.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie salam afumat salam uscat muschi afumat rosii medii ceapa rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016864 (s)