News Flash:

Ciorba de miel cu macris II

14 Decembrie 2011
3078 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de miel cu macris II
Ingrediente: 1/2 carne de miel 200 g frunze de macris 25 g orez un galbenus o ceapa de marime mijlocie 100 ml smantana leustean tarhon patrunjel sare Mod de preparare: Se fierbe carnea in 2 l apa  rece, cu o lingurita de sare si o ceapa tocata marunt. Dupa vreo 50 de minute se pun in oala frunzele de macris, spalate foarte bine, orezul si galbenusul batut bine. Dupa ce a fiert orezul, se ia oala de pe foc si se presara patrunjel, tarhon si leustean, tocate marunt. sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat chefir degresat delikat galbenus smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1293 viz    0 com
2035 viz    0 com
3308 viz    0 com
1690 viz    0 com
1164 viz    0 com
1116 viz    0 com
2741 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019678 (s)