News Flash:

Ciorba de miel cu macris

19 Aprilie 2011
1641 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de miel cu macris
Ingrediente: 500 g carne de miel cu os, 300 g frunze de macris, 1 ceapa, 1 galbenus, 100 ml smantana, 25 g orez, 3 fire tarhon, 5 fire patrunjel verde, sare. Mod de preparare: Carnea se pune in 2 l apa cu o ceapa tocata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe aprox. 50 de minute. Macrisul, numai frunzele, fara codite, se spala in 2-3 ape, apoi se ia cate un manunchi si se taie felii mai late. Se adauga in ciorba si se lasa sa fiarba inca 30 de minute. Macrisul are acreala lui naturala si gust foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul se pune si orezul, ca ciorba sa fie mai deasa. Cand toate sunt fierte, se sareaza dupa gust, si daca este prea acra, se mai adauga putina apa. Iar daca se doreste mai acra, se adauga dupa gust, zeama sau sare de lamaie. Se ia de pe foc si se drege. Pentru aroma, se pun tarhon sau leustean, patrunjel, sau din toate cate putin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina zarzavat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1106 viz    0 com
1887 viz    0 com
1430 viz    0 com
1703 viz    0 com
1572 viz    0 com
1132 viz    0 com
2004 viz    0 com
1093 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016452 (s)