News Flash:

Ciorba de miel cu macris

19 Aprilie 2011
1727 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de miel cu macris
Ingrediente: 500 g carne de miel cu os, 300 g frunze de macris, 1 ceapa, 1 galbenus, 100 ml smantana, 25 g orez, 3 fire tarhon, 5 fire patrunjel verde, sare. Mod de preparare: Carnea se pune in 2 l apa cu o ceapa tocata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe aprox. 50 de minute. Macrisul, numai frunzele, fara codite, se spala in 2-3 ape, apoi se ia cate un manunchi si se taie felii mai late. Se adauga in ciorba si se lasa sa fiarba inca 30 de minute. Macrisul are acreala lui naturala si gust foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul se pune si orezul, ca ciorba sa fie mai deasa. Cand toate sunt fierte, se sareaza dupa gust, si daca este prea acra, se mai adauga putina apa. Iar daca se doreste mai acra, se adauga dupa gust, zeama sau sare de lamaie. Se ia de pe foc si se drege. Pentru aroma, se pun tarhon sau leustean, patrunjel, sau din toate cate putin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina zarzavat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1285 viz    0 com
2009 viz    0 com
1497 viz    0 com
1802 viz    0 com
1618 viz    0 com
1216 viz    0 com
2170 viz    0 com
1148 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019619 (s)