News Flash:

Ciorba de miel cu cimbru si sofran

3 Octombrie 2011
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de miel cu cimbru si sofran
Ingrediente: 650 g carne de miel 6 linguri de smantana 1 dovlecel mic 3 galbenusuri 1 morcov 2 cepe 3 catei de usturoi frunze de patrunjel 1 pastarnac 1/4 lingurita de cimbru 1/4 lingurita rozmarin cateva fire de sofran zeama de lamaie sare Mod de preparare: Carnea de miel se taie si se pune la fiert. Ceapa se taie felii si se caleste pina capata o culoare aurie. Se pune la fiert alaturi de carne, impreuna cu morcovul, pastarnacul si usturoiul tocate marunt. Se lasa sa fiarba 11/2 ora. Se pune sarea si sofranul si se mai fierbe inca 10 minute. Separat se fierbe dovlecelul, cat sa se inmoaie, fara se se zdobeasca. Se bat galbenusurile bine, se amesteca cu smantana. Supa se ia de pe foc, se acreste cu zeama de lamaie, se adauga dovlecelul, compozitia de ou cu smantana si se aromeaza cu rozmarin si cimbru. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat smantana dovlecel fasole patrunjel tocat fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1187 viz    0 com
1142 viz    0 com
1357 viz    0 com
1599 viz    0 com
950 viz    0 com
3321 viz    0 com
2196 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022489 (s)