News Flash:

Ciorba de miel cu cimbru si sofran

3 Octombrie 2011
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de miel cu cimbru si sofran
Ingrediente: 650 g carne de miel 6 linguri de smantana 1 dovlecel mic 3 galbenusuri 1 morcov 2 cepe 3 catei de usturoi frunze de patrunjel 1 pastarnac 1/4 lingurita de cimbru 1/4 lingurita rozmarin cateva fire de sofran zeama de lamaie sare Mod de preparare: Carnea de miel se taie si se pune la fiert. Ceapa se taie felii si se caleste pina capata o culoare aurie. Se pune la fiert alaturi de carne, impreuna cu morcovul, pastarnacul si usturoiul tocate marunt. Se lasa sa fiarba 11/2 ora. Se pune sarea si sofranul si se mai fierbe inca 10 minute. Separat se fierbe dovlecelul, cat sa se inmoaie, fara se se zdobeasca. Se bat galbenusurile bine, se amesteca cu smantana. Supa se ia de pe foc, se acreste cu zeama de lamaie, se adauga dovlecelul, compozitia de ou cu smantana si se aromeaza cu rozmarin si cimbru. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zarzavat smantana dovlecel fasole patrunjel tocat fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1002 viz    0 com
1066 viz    0 com
1171 viz    0 com
1453 viz    0 com
872 viz    0 com
3010 viz    0 com
1657 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1836 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017061 (s)