News Flash:

Ciorba de miel

13 Mai 2014
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg carne de miel
100 g orez
400 ml smantana 25% grasime
2 morcovi potriviti
2 radacini patrunjel
1 telina
1 radacina pastarnac
1/2 kg macris
cateva fire leustean
2 galbenusuri
sare

Mod de preparare:

Spalam bine carnea de miel si o punem la fiert in 6-7 litri de apa. Intre timp curatam zarzavatul (radacinoasele ) si il taiem bucatele. Cand apa a dat in clocot, spumam si adaugam zarzavatul taiat. Punem si sare si lasam sa fiarba la foc mic, spumind din cand in cand pana cand carnea este fiarta (am uitat sa va spun, carnea de miel face multa spuma atunci cand fierbe ).
Scoatem carnea si o lasam sa se raceasca. O curatam de pe oase si o punem inapoi in ciorba. Adaugam orezul bine spalat. Lasam sa fiarba si cand oreul este fiert adaugam macrisul deoarece acesta fierbe in 2-3 minute( daca macrisul este mai mare puteti sa-l taiati fasii).
Dregem ciorba cu galbenusurile amestecate cu smantana la care adaugam putin cate putin din supa fierbinte si apoi rasturnam amestecul in oala.
Punem si leusteanul taiat marunt. Servim calda cu ardei iute.

Ciorba de miel recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorba ciorba miel retete miel carne oaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1357 viz    0 com
1274 viz    0 com
1225 viz    0 com
1213 viz    0 com
1170 viz    0 com
2763 viz    0 com
1180 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014592 (s)